Finistère

Badweg-Oosterend 1, Terschelling-Oosterend, Friesland 8897 hd, Netherlands
Tik om te bellen 0031562449099
170,00€ - 70,00€ Finistère Badweg-Oosterend 1, Terschelling-Oosterend, Friesland, 8897 hd, Netherlands 0031562449099 4 Appartement Finistere 6 Finistere 6 Finistere 6 Finistere 6
/ / / /
 Weinig boekingen
 Halfvol
 Veel boekingen
 Volgeboekt
Boek nu!
qrcode

Verhuurobject beschrijving

 20% of meer korting kan beschikbaar zijn als de aankomstdatum eerder is dan 02-01-2022. Boek nu om dit aanbod optimaal te gebruiken!

Appartementenboerderij “Finistère“ heeft een kindvriendelijke ligging op 500 meter afstand van het werelderfgoed de Waddenzee. Het Noordzeestrand vindt u op minder dan 1 kilometer, en u bent nog geen kilometer verwijderd van het Europese natuurreservaat de Boschplaat.

De Finistère is gelegen aan de Badweg van Oosterend en heeft 4 appartementen, geschikt t/m 6 personen. Via een deur in uw kamer komt u op uw eigen terras met terrasmeubelen. Er is een speelweide met speeltoestellen voor de kleintjes en gelegenheid om uw was te drogen.

Elk appartement is ca. 85m2 en bestaat uit:

Begane grond: woonkamer, moderne keuken, hal, toilet, slaapkamer met 2-1 persoons bedden en wastafel.

Bovenverdieping: 2 Slaapkamers met ieder twee 1 persoons boxsprings, badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

Voorzieningen: SMART TV met digitaal kabelabonnnement en NETFLIX, Blu-Ray speler en een snelle internetverbinding, verwarming (cv), combimagnetron, koelkast met vriesvak, kinderbedje, kinderstoel en box, draadloos internet verbinding, gemeenschappelijk gebruik van wasautomaat en droger, parkeerplaats. Uw eigen terras (ca. 12m2) met terrasmeubelen en een gemeenschappelijke speelweide met speeltoestellen.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Verboden te roken in de appartementen en omliggende terrein. Dit om overlast voor andere gasten te voorkomen. Rookvrije generatie!

Kamer typen

70,00€  tot 170,00€
Appartement
4

Living

Kenmerken

Lees verder

Omgevings activiteiten

De Finistère ligt aan de Badweg op 500 meter van het werelderfgoed de Waddenzee. 1 kilometer van het Noordzeestrand en 1 kilometer van het Europees Natuurreservaat de Boschplaat.

Met zoveel natuur om u heen is er van alles te doen. U kunt op eigen initiatief Terschelling verkennen, of u doet dit middels een huifkartocht, georganiseerde wandelingen of een fietstocht. Er zijn veel bedrijven en instanties op het eiland die u graag van alles willen vertellen over Terschelling.

Ook zijn er een aantal outdoorbedrijven op Terschelling, waar u kunt Kitesurfen, Moutainbiken, powerkiten, boerengolfen, blokarten (strandzeilen) etc. Mocht u hier meer over willen weten, neem dan even contact met ons op.

Incheck tijden

U kunt op de dag van aankomst vanaf 15:00u `s middags uw appartement betreden. U kunt u bij aankomst melden bij het voorhuis van de Finistère. Mocht er op dat moment niemand aanwezig zijn, dan kunt u zich melden aan het voorhuis van appartementenboerderij de Groede, Oosterend 12.

Op de dag van vertrek dient u het appartement rond 10:00u te verlaten. In alle overige periodes is dit tijdstip wel flexibeler. Overleg het wel eerst even met ons.

Routebeschrijving

Vanaf de boot kunt u met openbaar vervoer gemakkelijk bij ons komen. Arriva op Terschelling heeft naast de OV-chip ook nog een standaard kaartje wat u in de bus kunt kopen.

Mocht u met uw eigen auto komen, dan is het een kwestie van de hoofdweg blijven volgen. Na 12 Kilometer komt u in Oosterend. Halverwege Oosterend bij restaurant "de Heeren van der Schelling" slaat u linksaf. U rijdt nu recht op Finistère af, de boerderij met de vijver in de voortuin.

Ander vervoer

Bij de boot kunt u bij diverse verhuurders fietsen huren inclusief bagagevervoer.

Uiteraard rijden er ook Taxi`s op Terschelling.

Kaart

Services

Hier is een overzicht van enkele services die u kunt afnemen bij het maken van een boeking bij deze accommodatie.

Handdoekenset

Dit tarief geldt alleen bij rechtstreekse reserveringen!

2,50€ (9%) ( Per persoon per boeking )

Linnengoed

Dit tarief geldt alleen bij rechtstreekse reserveringen!

5,00€ (9%) ( Per persoon per boeking )

Linnengoed kinderbed

Dat scheelt een koffer!

0.00€ (9%) ( Per boeking )

Servicekosten

Wij maken schoon

60,00€ (9%) ( Per appartement )

Toeristenbelasting

Toeristenbelasting per persoon per nacht

1,81€ ( Per persoon per dag )

Uw gegevens

Sommige onderdelen van deze website moeten informatie opslaan over uw bezoek. Dit wordt alleen gebruikt om u van dienst te zijn, het wordt nooit gedeeld met derden en wordt verwijderd zodra het niet langer meer nodig is.

U hebt ons nog niet verteld of we persoonlijk identificeerbare informatie over u kunnen verzamelen

GEEFT U ONS TOESTEMMING OM DEZE GEGEVENS OP TE SLAAN?


U moet ermee instemmen dat wij deze gegevens voor u bewaren om boekingen op deze site te kunnen maken. Ongeacht of u al dan niet instemt met het opslaan van uw gegevens, zullen wij een cookie op uw computer opslaan om ons te laten weten of u zich al dan niet hebt aangemeld. Dit helpt ons ervoor te zorgen dat we u niet constant vragen of u al dan niet wilt dat we gegevens van u opslaan en bevat geen persoonlijk identificeerbare informatie. Als u van gedachten verandert, kunt u op elk gewenst moment de pagina "App-machtigingen" bezoeken om u aan of uit te melden.

De informatie wordt opgeslagen voor verschillende tijdsperioden afhankelijk van de aard van uw bezoek. Dus, als u alleen maar rondkijkt, bewaren wij informatie over de geografische locatie (op landniveau). Als u zoekopdrachten uitvoert, slaan we de laatste dingen op waarnaar u hebt gezocht om vervolgens zoekformulieren gebruiksvriendelijker te maken. Deze informatie wordt meestal maximaal 24 uur bewaard en wordt alleen gebruikt om uw bezoek aangenamer te maken.

Wanneer u bij ons boekt, wordt er noodzakelijkerwijs meer informatie opgeslagen.

  1. De technische details van het boekingsformulier worden vastgelegd en bewaard voor een maximum van 60 dagen. Dit is vereist, zodat reserveringen op aanvraag kunnen worden omgezet in volledige boekingen zodra een boeking is goedgekeurd en voor analyse door onze teams in het geval er een probleem is met een boeking. Als u niet was ingelogd toen u een boeking maakte, zullen wij u een gebruikersnaam en wachtwoord per e-mail toesturen, zodat u uw boekingsgeschiedenis kunt bekijken en uw Right To Be Forgotten (Recht om te worden vergeten) kunt uitoefenen als u dat wenst.
  2. Gegevens die in het boekingsformulier zijn ingevoerd, bijvoorbeeld naam, e-mailadres, echt adres, worden maximaal 365 dagen na de vertrekdatum van de boeking opgeslagen. Deze informatie wordt in gecodeerde vorm opgeslagen in onze database, zodat alleen bevoegde personen deze kunnen bekijken. Als u een reservering maakt, moeten wij uw persoonlijke informatie tijdens de geldigheid van de reservering wettelijk opslaan. Als de boeking is voltooid, omdat deze is geannuleerd of is uitgecheckt, kunt u uw RTBF (recht om te worden vergeten) gebruiken door u aan te melden en naar de pagina "Uw gegevens" te gaan. Factuurgegevens voor voltooide boekingen worden nog steeds veilig opgeslagen in onze database om ervoor te zorgen dat we ons houden aan de relevante belastingwetten, maar u kunt alle andere persoonlijke informatie verwijderen nadat de boeking is voltooid.
  3. Wanneer u ermee instemt dat uw informatie wordt opgeslagen zoals hierboven beschreven, zijn wij wettelijk verplicht om deze toestemming op te slaan in onze database. Deze informatie omvat uw IP-nummer en de inhoud van het aanmeldingsformulier. We zullen deze toestemmingsmelding onbeperkt behouden (dit is een wettelijke vereiste).
Beschikbaar voor boekingen
Weinig boekingen
Halfvol
Veel boekingen
Bezet/Niet beschikbaar
December 2021
MDWDVZZ
 
 
1
2
3
4
5
28
29
 
 
Januari 2022
MDWDVZZ
 
 
 
 
 
3
4
5
6
 
 
 
 
 
 
Februari 2022
MDWDVZZ
 
 
 
 
 
 
 
Maart 2022
MDWDVZZ
 
25
26
 
 
 
April 2022
MDWDVZZ
 
 
 
 
15
16
17
30
 
Mei 2022
MDWDVZZ
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
20
21
27
28
 
 
 
 
 
Juni 2022
MDWDVZZ
 
 
3
4
5
10
11
12
13
14
15
16
17
18
 
 
 
Juli 2022
MDWDVZZ
 
 
 
 
30
 
 
 
 
 
 
 
Augustus 2022
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
7
 
 
 
 
September 2022
MDWDVZZ
 
 
 
 
 
Oktober 2022
MDWDVZZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2022
MDWDVZZ
 
4
5
6