Groede

Oosterend 12, Terschelling-Oosterend, Friesland 8897 HZ, Netherlands
Tik om te bellen 0031562449099
100,00€ - 60,00€ Groede Oosterend 12, Terschelling-Oosterend, Friesland, 8897 HZ, Netherlands 0031562449099 12 Appartement Groede 2 Groede 2 Groede 2 Groede 2 Groede 2 Groede 2 Groede 2 Groede 2 Groede 2 Groede 2 Groede 2 Groede 2
/ / / /
 Weinig boekingen
 Halfvol
 Veel boekingen
 Volgeboekt
Boek nu!
qrcode

Verhuurobject beschrijving

 20% of meer korting kan beschikbaar zijn als de aankomstdatum eerder is dan 17-11-2021. Boek nu om dit aanbod optimaal te gebruiken!

Appartementenboerderij “de Groede“, met uitkijk op de Waddendijk, bestaat uit 12 appartementen.

De appartementen zijn geschikt voor 2 personen, en bestaan uit 2 verdiepingen. Elk appartement beschikt over een eigen terras en tuin. Terrasmeubilair is aanwezig. Achter de boerderij is gelegenheid uw was te drogen en is er een speelweide met speeltoestellen voor de kinderen.

De indeling van het appartement is als volgt:

Begane grond: entree, kamer/keuken, eigen terras.

Bovenverdieping: 1 slaapkamer (2-1p boxprings), kinderledikant. Badkamer met douche, toilet en badmeubel met wastafel, babybadje is aanwezig.

Voorzieningen: Televisie (smart tv met netflix), gratis draadloos internet, c.v., combimagnetron, kinderstoel is aanwezig. Kinderbox op aanvraag verkrijgbaar. De dekbedden zijn synthetisch, evenals de kussens. Een gezamenlijke wasruimte met 2 wasmachines en een droger is aanwezig in de schuur achter de boerderij. 

Huisdieren zijn niet toegestaan

Roken in de appartementen is niet toegestaan.

Kamer typen

60,00€  tot 100,00€
Appartement

Lees verder

Omgevings activiteiten

De Groede ligt in de polder op 250 meter van de Waddendijk, 1 kilometer van het Noordzeestrand en 1 kilometer van het Europees Natuurreservaat de Boschplaat.

Met zoveel natuur om u heen is er van alles te doen. U kunt op eigen initiatief Terschelling verkennen, of u doet dit middels een huifkartocht, georganiseerde wandelingen of een fietstocht. Er zijn veel bedrijven en instanties op het eiland die u graag van alles willen vertellen over Terschelling.

Ook zijn er een aantal outdoorbedrijven op Terschelling, waar u kunt Kitesurfen, Moutainbiken, powerkiten, boerengolfen, blokarten (strandzeilen) etc. Mocht u hier meer over willen weten, neem dan even contact met ons op.

Incheck tijden

U kunt op de dag van aankomst vanaf 15:00u `s middags uw appartement betreden. U kunt u bij aankomst melden bij het voorhuis van de Groede.

Op de dag van vertrek dient u het appartement rond 10:00u te verlaten. We stellen het op prijs als u zich ook weer even afmeld, zodat we elkaar nog even gedag kunnen zeggen. Mocht u met de eerste boot vertrekken, dan kunt u zich de avond van te voren even afmelden.

Routebeschrijving

Vanaf de boot kunt u met openbaar vervoer gemakkelijk bij ons komen. Arriva op Terschelling heeft naast de OV-chip ook nog een standaard kaartje wat u in de bus kunt kopen.

Mocht u met uw eigen auto komen, dan is het een kwestie van de hoofdweg blijven volgen. Na 12 Kilometer komt u in Oosterend. De Groede is de boerderij naast het witte eetcafe de Boschplaat.

Ander vervoer

U kunt met de fiets naar Oosterend komen of met de bus. Als u op de haven fietsen huurt dan verzorgt de fietsenverhuurder uw bagagevervoer. U kunt ook met de bus naar Oosterend komen en hier in het dorp een fiets huren.

Uiteraard rijden er ook Taxi`s op Terschelling.

Kaart

Services

Hier is een overzicht van enkele services die u kunt afnemen bij het maken van een boeking bij deze accommodatie.

1x Kinderset voor kinderbedje

Dat scheelt een koffer!

0.00€ (9%) ( Per boeking )

Handdoekset

Dit tarief geldt alleen bij rechtstreekse reserveringen!

2,50€ (9%) ( Per persoon per boeking )

Linnengoed

Dit tarief geldt alleen bij rechtstreekse reserveringen!

5,00€ (9%) ( Per persoon per boeking )

Servicekosten

Wij maken voor u schoon.

40,00€ (9%) ( Per appartement )

Toeristenbelasting

Per persoon per nacht

1,78€ ( Per persoon per dag )

Uw gegevens

Sommige onderdelen van deze website moeten informatie opslaan over uw bezoek. Dit wordt alleen gebruikt om u van dienst te zijn, het wordt nooit gedeeld met derden en wordt verwijderd zodra het niet langer meer nodig is.

U hebt ons nog niet verteld of we persoonlijk identificeerbare informatie over u kunnen verzamelen

GEEFT U ONS TOESTEMMING OM DEZE GEGEVENS OP TE SLAAN?


U moet ermee instemmen dat wij deze gegevens voor u bewaren om boekingen op deze site te kunnen maken. Ongeacht of u al dan niet instemt met het opslaan van uw gegevens, zullen wij een cookie op uw computer opslaan om ons te laten weten of u zich al dan niet hebt aangemeld. Dit helpt ons ervoor te zorgen dat we u niet constant vragen of u al dan niet wilt dat we gegevens van u opslaan en bevat geen persoonlijk identificeerbare informatie. Als u van gedachten verandert, kunt u op elk gewenst moment de pagina "App-machtigingen" bezoeken om u aan of uit te melden.

De informatie wordt opgeslagen voor verschillende tijdsperioden afhankelijk van de aard van uw bezoek. Dus, als u alleen maar rondkijkt, bewaren wij informatie over de geografische locatie (op landniveau). Als u zoekopdrachten uitvoert, slaan we de laatste dingen op waarnaar u hebt gezocht om vervolgens zoekformulieren gebruiksvriendelijker te maken. Deze informatie wordt meestal maximaal 24 uur bewaard en wordt alleen gebruikt om uw bezoek aangenamer te maken.

Wanneer u bij ons boekt, wordt er noodzakelijkerwijs meer informatie opgeslagen.

  1. De technische details van het boekingsformulier worden vastgelegd en bewaard voor een maximum van 60 dagen. Dit is vereist, zodat reserveringen op aanvraag kunnen worden omgezet in volledige boekingen zodra een boeking is goedgekeurd en voor analyse door onze teams in het geval er een probleem is met een boeking. Als u niet was ingelogd toen u een boeking maakte, zullen wij u een gebruikersnaam en wachtwoord per e-mail toesturen, zodat u uw boekingsgeschiedenis kunt bekijken en uw Right To Be Forgotten (Recht om te worden vergeten) kunt uitoefenen als u dat wenst.
  2. Gegevens die in het boekingsformulier zijn ingevoerd, bijvoorbeeld naam, e-mailadres, echt adres, worden maximaal 365 dagen na de vertrekdatum van de boeking opgeslagen. Deze informatie wordt in gecodeerde vorm opgeslagen in onze database, zodat alleen bevoegde personen deze kunnen bekijken. Als u een reservering maakt, moeten wij uw persoonlijke informatie tijdens de geldigheid van de reservering wettelijk opslaan. Als de boeking is voltooid, omdat deze is geannuleerd of is uitgecheckt, kunt u uw RTBF (recht om te worden vergeten) gebruiken door u aan te melden en naar de pagina "Uw gegevens" te gaan. Factuurgegevens voor voltooide boekingen worden nog steeds veilig opgeslagen in onze database om ervoor te zorgen dat we ons houden aan de relevante belastingwetten, maar u kunt alle andere persoonlijke informatie verwijderen nadat de boeking is voltooid.
  3. Wanneer u ermee instemt dat uw informatie wordt opgeslagen zoals hierboven beschreven, zijn wij wettelijk verplicht om deze toestemming op te slaan in onze database. Deze informatie omvat uw IP-nummer en de inhoud van het aanmeldingsformulier. We zullen deze toestemmingsmelding onbeperkt behouden (dit is een wettelijke vereiste).
Beschikbaar voor boekingen
Weinig boekingen
Halfvol
Veel boekingen
Bezet/Niet beschikbaar
September 2021
MDWDVZZ
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
23
24
27
 
 
 
Oktober 2021
MDWDVZZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2021
MDWDVZZ
1
2
3
6
7
 
 
 
 
 
Januari 2022
MDWDVZZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februari 2022
MDWDVZZ
 
 
 
 
 
 
 
Mei 2022
MDWDVZZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juni 2022
MDWDVZZ
 
 
10
11
12
13
14
15
16
 
 
 
Juli 2022
MDWDVZZ