finistere smaller

Van 11-16 sept. vrij gekomen wegens annulering een zespersoons appartement voorzien van breedband internet, smarttv met Netflix en Ziggo ondemand. Warm en gezellig appartement in Oosterend nabij Noordzeestrand, Waddenzee en Boschplaat. Boek nu op www.vakantieterschelling.eu met veel last minute korting!

ts37

Gezellig met zijn tweeen logeren aan de haven van #Terschelling. Vrijgekomen van 2 tot en met 9 september, een luxe tweepersoons appartement TS37 aan de haven van West-terschelling, tegenover de reddingboot. Boek nu snel op www.vakantieterschelling.eu.

panorama

drenkelingenhuisje

Het voorjaar is prachtig op Terschelling. Beleef de natuur en de rust op ons mooie eiland. Boek nu krijg 30% korting op uw verblijf. Gebruik de kortingscode "voorjaar" in het formulier op onze website www.vakantieterschelling.eu. Deze actie is geldig voor onze appartementen in de Groede en Finistère.

Tot ziens op Terschelling!

logo new

Voor onze boerderijen Groede en Finistère geldt een vaste last-minute aanbieding van maximaal 35%. Deze aanbieding gaat in 4 weken voor aankomstdag en is op basis van de bezetting. Is de bezetting laag, dan is de korting hoog. Is er niet zoveel meer vrij, dan wordt de korting lager. Hier geldt dus "wie het eerst komt, die het eerst maalt".

Voor TS37, het appartement aan de haven van West-Terschelling, geldt een vaste last-minute van 2 weken voor aankomstdag.

De korting wordt automatisch berekend, wanneer u online via onze website reserveert.

Voor meer informatie over onze vast last-minute aanbiedingen kunt u altijd contact opnemen met ons.

Graag tot ziens op Terschelling!

 

 

 


Vul alstublieft uw beoogde aankomst- en vertrekdata in en druk op de knop om bedrijven te vinden die beschikken over accommodatie op uw gekozen data.
Inchecken
Uitchecken
Aantal gasten