finistere

Last minute Finistere #Terschelling! Volgende week veel zon en warmte. Kom dus genieten op #Terschelling en ga languit op het strand ontspannen. Boek snel op www.vakantieterschelling.eu en krijg 20% korting en het bedlinnen voor de helft van de prijs. 

herfst terschelling

Wanneer je lekker wilt uitwaaien in de voorjaarsvakantie, kom dan naar Terschelling. We hebben comfortabele appartementen aan de oostkant van het eiland. Hier zit je middenin de natuur. Anderhalve kilometer van het Noordzeestrand en eetgelegenheden op loopafstand.

Neem een kijkje op onze website www.vakantieterschelling.eu

#Terschelling

logo new

Voor onze boerderijen Groede en Finistère geldt een vaste last-minute aanbieding van maximaal 35%. Deze aanbieding gaat in 4 weken voor aankomstdag en is op basis van de bezetting. Is de bezetting laag, dan is de korting hoog. Is er niet zoveel meer vrij, dan wordt de korting lager. Hier geldt dus "wie het eerst komt, die het eerst maalt".

Voor TS37, het appartement aan de haven van West-Terschelling, geldt een vaste last-minute van 2 weken voor aankomstdag.

De korting wordt automatisch berekend, wanneer u online via onze website reserveert.

Voor meer informatie over onze vast last-minute aanbiedingen kunt u altijd contact opnemen met ons.

Graag tot ziens op Terschelling!

 

 

 


Vul alstublieft uw beoogde aankomst- en vertrekdata in en druk op de knop om bedrijven te vinden die beschikken over accommodatie op uw gekozen data.
Inchecken
Uitchecken
Aantal gasten