finistere smaller

Vrijgekomen op #Terschelling van 19 - 27 augustus een zespersoons appartement. Nu met een aantrekkelijk #lastminute tarief.

Appartementenboerderij Finistère is een gezinsaccommodatie gelegen aan de rustige en kindvriendelijke kant van Terschelling. Er is een speelweide met speeltoestellen en een trapveldje met doelen aanwezig.

Verhuur minimaal 3 nachten.

 

finistere smaller

De eerste helft van juli hebben we nog plek in #Finistère op #Terschelling, Dit zijn zespersoons appartementen. Boek nu online op www.vakantieterschelling.eu. Of kijk hier voor meer informatie over Finistère. Gebruik de kortingcode "zomervakantie" in het reserveringsformulier voor 10% extra #korting.

ts37

Gezellig met zijn tweeen logeren aan de haven van #Terschelling. Vrijgekomen van 2 tot en met 9 september, een luxe tweepersoons appartement TS37 aan de haven van West-terschelling, tegenover de reddingboot. Boek nu snel op www.vakantieterschelling.eu.

panorama

finistere smaller

Van 11-16 sept. vrij gekomen wegens annulering een zespersoons appartement voorzien van breedband internet, smarttv met Netflix en Ziggo ondemand. Warm en gezellig appartement in Oosterend nabij Noordzeestrand, Waddenzee en Boschplaat. Boek nu op www.vakantieterschelling.eu met veel last minute korting!


Vul alstublieft uw beoogde aankomst- en vertrekdata in en druk op de knop om bedrijven te vinden die beschikken over accommodatie op uw gekozen data.
Inchecken
Uitchecken
Aantal gasten