Weinig boekingen
 Halfvol
 Veel boekingen
 Volgeboekt
Boek nu!

Verhuurobject beschrijving

 20% of meer korting kan beschikbaar zijn als de aankomstdatum eerder is09-02-2024. Boek nu om dit aanbod optimaal te gebruiken!

Appartementenboerderij “de Groede“, met uitkijk op de Waddendijk, bestaat uit 12 appartementen.

De appartementen zijn geschikt voor 2 personen, en bestaan uit 2 verdiepingen. Elk appartement beschikt over een eigen terras en tuin. Terrasmeubilair is aanwezig. Achter de boerderij is gelegenheid uw was te drogen en is er een speelweide met speeltoestellen voor de kinderen.

De indeling van het appartement is als volgt:

Begane grond: entree, kamer/keuken, eigen terras.

Bovenverdieping: 1 slaapkamer (2-1p boxprings), kinderledikant. Badkamer met douche, toilet en badmeubel met wastafel, babybadje is aanwezig.

Voorzieningen: Televisie (smart tv met netflix), gratis draadloos internet, c.v., combimagnetron, kinderstoel is aanwezig. Kinderbox op aanvraag verkrijgbaar. De dekbedden zijn synthetisch, evenals de kussens. Een gezamenlijke wasruimte met 2 wasmachines en een droger is aanwezig in de schuur achter de boerderij. 

Huisdieren zijn niet toegestaan

Roken in de appartementen is niet toegestaan.

Appartement type

70,00€  naar 145,00€
Appartement Groede

Lees verder

Omgevings activiteiten

De Groede ligt in de polder op 250 meter van de Waddendijk, 1 kilometer van het Noordzeestrand en 1 kilometer van het Europees Natuurreservaat de Boschplaat.

Met zoveel natuur om u heen is er van alles te doen. U kunt op eigen initiatief Terschelling verkennen, of u doet dit middels een huifkartocht, georganiseerde wandelingen of een fietstocht. Er zijn veel bedrijven en instanties op het eiland die u graag van alles willen vertellen over Terschelling.

Ook zijn er een aantal outdoorbedrijven op Terschelling, waar u kunt Kitesurfen, Moutainbiken, powerkiten, boerengolfen, blokarten (strandzeilen) etc. Mocht u hier meer over willen weten, neem dan even contact met ons op.

Incheck tijden

U kunt op de dag van aankomst vanaf 15:00u `s middags uw appartement betreden. U kunt u bij aankomst melden bij het voorhuis van de Groede.

Op de dag van vertrek dient u het appartement rond 10:00u te verlaten. We stellen het op prijs als u zich ook weer even afmeld, zodat we elkaar nog even gedag kunnen zeggen. Mocht u met de eerste boot vertrekken, dan kunt u zich de avond van te voren even afmelden.

Routebeschrijving

Vanaf de boot kunt u met openbaar vervoer gemakkelijk bij ons komen. Arriva op Terschelling heeft naast de OV-chip ook nog een standaard kaartje wat u in de bus kunt kopen.

Mocht u met uw eigen auto komen, dan is het een kwestie van de hoofdweg blijven volgen. Na 12 Kilometer komt u in Oosterend. De Groede is de boerderij naast het witte eetcafe de Boschplaat.

Ander vervoer

U kunt met de fiets naar Oosterend komen of met de bus. Als u op de haven fietsen huurt dan verzorgt de fietsenverhuurder uw bagagevervoer. U kunt ook met de bus naar Oosterend komen en hier in het dorp een fiets huren.

Uiteraard rijden er ook Taxi`s op Terschelling.

Kaart

Services

Hier is een overzicht van enkele services die u kunt afnemen bij het maken van een boeking bij deze accommodatie.

1x Kinderset voor kinderbedje

Dat scheelt een koffer!

0.00€ (9%) ( Per boeking )

Handdoekset

Dit tarief geldt alleen bij rechtstreekse reserveringen!

2,50€ (9%) ( Per persoon per boeking )

Linnengoed

Dit tarief geldt alleen bij rechtstreekse reserveringen!

12,50€ (9%) ( Per persoon per boeking )

Servicekosten

Wij maken voor u schoon.

40,00€ (9%) ( Per appartement )

Weinig boekingen
Halfvol
Veel boekingen
Bezet/Niet beschikbaar
December 2023
MDWDVZZ
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
30
31
       
Februari 2024
MDWDVZZ
   
   
Maart 2024
MDWDVZZ
    
       
Juni 2024
MDWDVZZ
     
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
       
September 2024
MDWDVZZ
      
      
November 2024
MDWDVZZ